Frivilliga Radioorganisationen

FRO Nordvästra Götaland

Kontaktinformation

FRO Nordvästra Götaland
Frank Hagman
Franserudsvägen 34
66632 Bengtsfors
Besök: Installatörvägen 23 461 37 Trollhättan
E-post: nordvastragotaland@fro.se
Tel: 0733228280
Fax: Anrop 34000

Välkommen till FRO Nordvästra Götaland 

Soligt i Kungshamn2

Vi jobbar med säkert samband och erbjuder våra medlemmarna utbildning och intressant verksamhet för hela familjen. Vår uppgift sammanfattas i vår slogan: "Radio, tele och data i samhällets tjänst".

FRO står inte främmande inför något sambandsuppdrag oavsett om Du företräder en myndighet, kommun eller förening. 

Michael Wikman, ordförande i FRO Nordvästra Götaland inbjuder Dig och Din organisation till ett utvecklande samtal om säkert samband i alla väder. Vi har en bred erfarenhet av olika säkerhetssamband vid bla Rally, Orienteringar, Hästtävlingar och Fallens Dagar. Vi samarbetar också med Missing People i teknik och sambandsfrågor.

Hör av Dig, så berättar vi gärna mera om vad våra uppdrag går ut på. FRO Nordvästra Götaland har just nu lokala verksamheter i Trollhättan och Dalsland. Tveka inte att kontakta oss för att komma på besök. Här hittar du kontaktinformation

Tycker Du detta låter intressant och vill bli medlem ? Tveka inte, kom med nu det är enkel via  OnLine registrering eller så skriver du ut en blankett, fyller i och postar till adressen du hittar under "Kontaktinformation" en bit ner på vänster sida.

Våra medlemmar kan teckna personliga avtal för Samhällets krisberedskap och Försvarsmakten

 


Besök FRO på Facebook

Vi ska flytta!

Ja du läste rätt! Trollhätte avd av FRO NVG ska flytta!

Detta kommer att bli ett riktigt lyft för vår verksamhet :)

Det ska saneras och byggas bostäder vid vår nuvarande lokal. Så vi har av Kraftstaden blivit erbjudna modernare och fräschare lokaler i Trollhättan. Flyttdatum är ännu inte bestämt men vi vet iaf att det SENAST måste ske under 2:a halvan av 2019 men ju förr dessto bättre.

Detta betyder att vi kommer att röja, kasta och kanske t o m göra en loppis av det som inte ska kastas men inte heller följer med i flytten.

Så det första som du behöver tänka till på är att:

Har du personliga saker någonstans i våra utrymmen måste du hämta dessa för att undvika att dom kastas eller kanske t o m går på loppis. Inga datum är ännu bestämda men ibland rinner ju tiden iväg som vi alla vet. Så detta är inget att vänta på!

Vi hoppas nu att även du som inte varit hos oss på ett tag passar på att besöka vår lokal. Onsdagar är i skrivande stund den säkraste dagen att dyka upp på, gör gärna ett anrop på radion om du är osäker om det är någon på plats eller slå en signal.

Eventuell loppisdag kommer vi att skriva här, om det blir av, men nu är det viktigaste att personliga ägodelar hämtas.

Så välkomna till vår lokal en onsdagskväll och plocka med det som är ditt och ta en fika!

Vi behöver alla hjälpas åt så minsta lilla hjälp är varmt välkommen.

Har du frågor så mailar du nordvastragotaland@fro.se

Välkomna!
Styrelsen

Inloggning

Endast för medlemmar

    

Hitta FRO nära dig

Sök